TEKİRDAĞ / ÇORLU - MURAT HÜDAVENDİGAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

May

Değerler eğitimi kapsamında "empati"konulu çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Değerler eğitimi kapsamında mayıs ayı "empati"konulu etkinliklerimizde görme engelli arkadaşlarımızı anlamak adina 11A sınıfından İsmail    ÖZAYDIN adlı öğrencimiz okulda gözleri kapatılarak derslere katılmıştır. Öğrencimiz görme engelli   öğrencilerimizin hayatındaki zorlukları kısmen de olsa yaşayıp bunu arkadaşlarıyla paylaşmıştır.

Yapılan diğer bir etkinliğimiz öğretmen öğrenci rol değişimi olmuştur. 11A sınıfından Züleyha KOCA adlı öğrencimiz öğretmen rolünde ders anlatmış ve Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Ayfer CÖMERT öğrenci rolünde ders dinlemiştir.

Bütün sınıflara "Biraz Empati" konulu video sunumu yapılmıştır.

"Empati" konulu pano hazırlanmıştır.

Emekleri için Türk dili ve edebiyatı zümresi Merve BERBER, Ayfer CÖMERT, Dilber ÜNAL GÜNEŞ ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

May

Okulumuz ortaokul öğrencileri için 2. dönem 2. sınav tarihleri belli oldu. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okulumuz lise öğrencileri için 2. dönem 2. sınav tarihleri belli oldu. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Türkçe dersinde üç boyutlu nesnelerle atasözleri ve deyimler çalışması yapıldı. Paylaşımları için türkçe öğretmenimiz Fatih YAŞAR'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okul panomuz 9/A sınıfı kız öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Emekleri için öğretmenimiz Elçin ARSLAN ve 9/A sınıfı kız öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Değerler Eğitimi mayıs ayı etkinlikleri kapsamında engelliler haftası dolayısıyla "Biraz Empati" konulu video sunumu yapıldı.

May

Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorlu İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI ' nda  dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Ortaokul düzeyi futsal, voleybol ve mendil kapmaca olmak üzere 3 branşta düzenlenen turnuvalar tamamlanmıştır.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Turnuvanın düzenlenmesinde emekleri geçen öğretmenlerimiz Elçin ARSLAN ve Esra BAŞ'a teşekkür ederiz.

Nis

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Tekirdağ genelindeki okulların tanıtımı için tıklayınız....

Nis

Hedef Lgs projesi kapsamında 8.sinif öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ve Baş etme Yolları " konulu seminer çalışması yapıldı. Rehberlik öğretmenimiz  Emine Cevher Kumaş'a teşekkür ederiz.

Nis

Hedef Lgs projesi kapsamında 8.sinif öğrencilerimize yönelik Lgsde çıkmış sorulardan oluşan seviye tespit sınavı yapıldı. Öğrencilerimiz Lgsde çıkmış sorularla ilgili yapılan seviye tespit sınavından sonra yapamadıkları soruları öğretmenleriyle cozmusler ve eksik kazanımlarını kapatmak için gerekli calisma programlarını yapmışlardır. Emekleri için LGS koordinatörü öğretmenimiz Fatma İPEK'e teşekkür ederiz.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

30.04.2024 tarihinde saat 13:00'da okulumuz rehberlik birimi tarafından "Akran İlişkileri ve Digital Güvenlik" konulu seminer düzenlenecektir.

Tüm velilerimizin katılımını bekleriz.

Nis

Hedef Lgs Projesi kapsamında 8.sinif öğrencilerimize Okul Rehber Öğretmenimiz Emine Cevher Kumaş tarafından "Dikkat ve Odaklanma" konulu seminer verildi. Öğrencilerin sınavlarda dikkatini toplayabilmesi ve sınava odaklanabilmeleri için yapması gerekenler konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimiz hayallerindeki meslekle ilgili sunumlar hazırlayarak, sınıf arkadaşlarına gelecek hedeflerini, bu hedeflere ulaşmak için neler yapmak gerektiğini, mesleklerin iş imkanlarını anlattılar. Mesleklerle ilgili merak ettikleri konuları yaptıkları araştırmalar sonucunda öğrendiler.

Nis

Hedef Lgs projesi kapsamında 8. Sınıf velilerine yönelik "Sınav Dönemi Ebeveynligi " konulu seminer çalışması yapıldı. Konuyla alakalı uzman görüşlerinden de faydalanildi. Semineri yapan hocamız Fatma Ipek'e teşekkür ediyoruz.