TEKİRDAĞ / ÇORLU - MURAT HÜDAVENDİGAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında katılacağımız projelerde görev alacak öğretmenleri belirleyerek Okul Proje Ekibimizi oluşturduk.

Ekm

"Akademik Başarı" alanında 10, "Devam-Devamsızlık" alanında 5, "Ödül ve Disiplin" alanında 7, "Diğer" alanında 7 olmak üzere toplam 29 ana eylem belirlenmiştir.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerin akademik başarı durumlarının takibine yönelik Akademik Başarı Eylem Planı oluşturuldu. Plan doğrultusunda yapılacak çalışmalar hakkında öğrenci ve velilerimize bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Okul kantinimiz tekrar açıldı.Kantin işletmecimiz öğrencilerimizin dengeli ve sağlıklı beslenmesi için meyve satışı da yapmaktadır.

Okulumuza ve kantin işletmecisine hayırlı olsun...

Ekm

Hayvanların doğal yaşam alanlarını yakarak, yıkarak yada kirleterek bozmadığımız, suni müdahalelerle doğal dengeyi bozmadığımız, tüm canlılarla uyum içinde yaşadığımız bir dünya hayaliyle 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.

Okulumuz öğrencileri de günün önemini vurgulamak amacıyla pano hazırladılar.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde yürütülen ""HEDEF LGS - YKS" projesini 2021-2022 eğitim öğretim döneminde ilk kez uygulayacak olan 121 İmam Hatip Ortaokulu arasına okulumuz da dahil edildi. Projeye seçilen okul müdürleriyle 29.09.2021 tarihinde zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıya okul müdürümüz Ömer ERDEM katıldı.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlköğretim Haftası kutlama programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.

Okul Müdürümüz Ömer ERDEM 2021–2022 eğitim-öğretim yılının Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, "İlköğretim Haftasını kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum" dedi.

Ağu

Okulumuzda 2020-2021 Eğitim öğretim yılı yaz döneminde Milli Eğitim Bakanlığımızın "Telafide Bende Varım" uygulamasına 70 öğrenci 3 öğretmenle katılmıştır. Okulumuzda uygulanan Telafide bende varım uygulaması  Kur'an-ı Kerim ve Tecvid Uygulaması , Kur'an-ı Kerimi Tecvid Esasları Üzerine Güzel Okuma ve Cami Uygulamaları alanları üzerine yapılmıştır. Din kültürü Öğretmenlerimiz Sevil ALKIN, Zeliha GÜNDOĞDU ve İ.H.L Meslek dersleri öğretmenimiz Mücahit Fatih ÖZDEMİR Görev almışlardır. Telafide Bende Varım programımız 20.08.2021 Cuma günü sona ermiştir

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan ULUSAN başkanlığında zoom platformu üzerinden 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı   DYK bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan'ın yaptığı toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Halit Eren konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Tem

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Okulumuzda da "Telafide Ben de Varım" etkinliği kapsamında Kuran'ı Kerim kursları tüm hızıyla devam etmektedir.

Okul tanıtım sunusuna aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Ock

Okul Müdürümüz her ay düzenli olarak Öğretmenlerimizin Derslerine Girerek Tecrübe Paylaşımı Yapmaktadır.